Miray Karasoy

Miray Karasoy, Турция, İstanbul

Биография Miray

Miray Karasoy проживает в городе İstanbul, Турция. Родной город - istanbul. Рождена в год Петуха по китайскому гороскопу, знак зодиака Козерог. В настоящий момент Miray 31 год, не замужем.

Страна: Турция
Город: İstanbul
Родной город: istanbul
Возраст: 31 год
Дата рождения: 1 января 1993
Знак зодиака: Козерог, год Петуха
Семейное положение: не состоит в браке, не замужем
Телефон:

Miray пишет о себе

İstanbul bağdat caddesinde oturuyorum genç güzel zeki akıllı ve iyiyi kötüyü hemen anlayan kişilere baktığında çok şeyler sezen bir bayanım dürüstüm netim benim açımdan net insanları yazıyorum aşağıya yazdıklarıma uyan insanlar benim ile iletişimee geçerse sevinirim. İsmim miray 22 yaşında 1.60 boyunda 50 kilo sarışın son derece modern bakımlı ve çekici bir bayanım hayatı seviyorum bu yüzden kendimi severken her gün kendime bakıyorum dünyanın en güzel zevkini değecek beyler ile yaşamak istiyorum Evim son derece lüx ve istanbul anadolu yakasının en gözde semtlerinden bir tanesi bağdat caddesinde oturmaktayım evim kendim gibi temiz bakımlı son derece benim gibi hijyen kokan sevimli bir evdir. Evimde güvenebileceğim samimi insanlar ile güzel şeyler yaşamak ve güzel bir anı olarak kalmasını isteyen bir bayanım Görüşmelerim ücretlidir. O hemen ücret diyenlere iki çift lafım var lütfen burayı dikkatle siz okuyun her gün en mis kokularımı sürerim en güzel kıyafetlerimi giyerim ve hijyen konusunda kendime çok dikkat ederim bunlar benim yaşam zevklerimin giderleri aldığım ücreti tamamen yaşam zevkimin giderlerine harcıyorum çünkü bu dünyaya geldim ve yaşamak istiyorum sizden takdim ettiğim ücreti kişisel bakımıma harcayıp daha mutlu oluyorum.

Интересы

İlgi alanımda kesinlikle hoş sohbetinde iyi yalan söylemeyen sonuna kadar dürüst olan ve bayan değerlerinden anlayan beyler ilgi alanımda güvendiğimde yanında özgürce eğlenebileceğim güvenebileceğim kişileri arıyorum net ve adam gibi olsun

Местожительство:

* Фактический адрес проживания определен с точностью до города: Турция, Стамбул, İstanbul.

Социальные сети:

Facebook  аккаунт не найден
Twitter  аккаунт не найден
Instagram  аккаунт не найден

Источник информации

Данная анкета получена из открытого общедоступного источника: авторизуйтесь для получения ссылки на источник

За достоверность указанной в анкете информации сайт ответственность не несет.

Если это ваша анкета, то вы можете удалить ее с этого сайта. Удалить анкету

Однофамильцы Miray Karasoy

Karasoy Mehmet

Турция, İstanbul

17 января 1993
Karasoy Utkucan

Турция, Adana

26 сентября 1988
Karasoy Emrys

Турция, Mersin

15 января 1991
Karasoy Kemal

Турция, Afyonkarahisar

5 мая 1976